Topoption

topoptionlogoAtt hitta bra svenska mäklare för binära optioner online är inte helt lätt. I denna recension kommer  vi att berätta om vad vi tyckte när vi provade Topoption.com. För er som är nyfikna på att testa Topoption, då rekommederar vi att ni läser vad vi tyckte innan ni provar.

TopOption drivs av Markets.com en stor aktör inom trading på nätet. Till skillnad från Markets.com så erbjuder TopOption endast handel med binära optioner. Handelsplattformen är fullt reglerad, och har licens från Cypern (Cysec).

besok-maklare

Handelsplattform

För er som handla med binära optioner tidigare, så kommer ni säkert att känna igen handelsplattformen. TopOption använder sig nämligen av mjukvara från ledande SpotOption, som används flitigt hos licensierade mäklare.

Handelsmöjligheter

Med teknik hämtad från SpotOption, så kan man räkna med många handelsmöjligheter. Binära optioner finns att köpa som till exemepel valutor och aktier. TopOption är också fullt kompatibelt för mobila användare, så det finns verkligen ingen anledning till att sätta sig framför datorn för att köpa lite optioner. Detta kan nu göras extra smidigt direkt via din tablet eller telefon hos Topoption.

Insättning

Hos Topoption, finns det flera möjligheter beroende på vilken sorts trader du är. (Nybörjare eller rutinerad) När man registrerar ett konto kan man välja mellan 3 olika kontotyper. Dessutom kan man få en bonus också som gör att du har flera handelsmöjligheter.

1. Starter – Har en min. insättning på $100. Till detta så får du en bonus på upp till  $250. Detta konto är ett perfekt alternativ för dig som inte provat binära optioner tidigare,

2. Pro – För de mer rutinerade så finns det en möjlighet att öppna ett Pro-konto. Här är min. insättning  $1000 och en bonus på upp till  $500

3. VIP – Är för dig som har stor erfarenhet och vill öka chanserna att tjäna större summor. (med risk att även förlora). Min. insättning ligger på  $5000 och vill man maxa med bonus så kan man få  $2500 på detta.

Mett så brett utbud av olika typer av tradingkonton, så skiljer sig verkligen TopOption från många av de andra mäklarna. Det set vi som något positivt.

Uttag

När man väl tjänat pengar så vill man ju också kunna ta ut pengar och unna sig något trevligt. Att ta ut pengar från TopOption är inga problem, det finns flera uttagsmetoder som till exempel kreditkort eller banköverföring. Det kan ta en stund innan uttaget godkänns och man bör också nämna att TopOption inte tar några avgifter för detta.

Support

Besöker man TopOptions hemsida , så är det svårt att gå miste om all den information man kan få bara genom att klicka runt på sajten. Är du helt ny så rekommenderar jag att ni scrollar längst ner på sajten, för att ta del av viktig information när det gäller handel med binära optioner. Klicka på länken “TopOption akademi” och du kan få svar på de flesta frågorna, och i videobiblioteket hittar man instruktionsfilmer för hur man handlar med binära optioner. Tyvärr har dessa ej översatts till svenska än, men däremot är hela sajten på svenska vilket gör det extra trevligt att välja TopOption. Skulle du stöta på problem under din handel, så kan du klicka på “Kontakta Oss” och en rad olika alternativ dyker upp. Telefon, email och livechat finns tillgängligt.

besok-maklare