Tips

Utbudet av mäklare inom handel med binära optioner är enormt stor. Detta gör att det krävs guider som denna för att kunna vägleda dig som vill testa. Jag har sammanställt ett par punkter som jag tycker är viktigt att dela med sig av. Efter at du har gått igenom dessa frågeställningar, så hoppas jag att det blir lättare för dig att besluta vad och hos vilken mäklare du vill handla med binära optioner.

  • Som svensk är det alltid viktigt att veta om du behöver skatta på dina vinster. Ett gått råd är att kolla var mäklaren är registrerad. Är det en svensk eller utländsk mäklare. Utifrån det brukar det vara ganska enkelt att dra slutsatsen om vinsterna är skattefria eller ej. Är du osäker så kan du alltid kontakta Skattemyndighetens hemsida för mer information.
  • T&C’s. Har du koll på villkoren för bonusen. Vill du verkligen ta den? Precis som i online casino världen så förekommer bonusar. Med dessa bonusar så medföljer oftast genomspelningskrav. Oftast så kan man inte göra några uttag tills det att du har uppföljt själv omsättningskraven. Allt ska stå klart och tydligt i mäklarens terms and conditions och gör det inte det prata med mäklaren via email chatt eller telefon för att få reda på kraven så att det inte blir några missförstånd.
  • Det brukar vara vanligt med sk. Demo accounts hos mäklarna på nätet. Det ger dig möjligheten att testa produkten, testa olika metoder och strategier innan du gör din första riktiga handel med binära optioner. Det är viktigt att man känner sig trygg och detta hjälper en verkligen att bli varm i kläderna.
  • Språk – Tyvärr så är där inte tllräckligt stort utbud utav svenska mäklare, här på sajten har jag rekommenderta BDswiss eftersom sajten översatts. Det finns ett par till, jag kommer att recensera dessa allt eftersom. Men jag tycker det är en indikation på att mäklaren är seriös när sajten och supporten erbjuds i mer än ett språk.
  • Betalningsmetoder – Innan du gör en insättning. Ha koll på vilk metoder som används hos mäklaren för insättningar och uttag. De eplånböcker som används brukar visa längst ner på sajten. Tiden det tar för en mäklare att betala ut dina vinster kan variera. Denna information är ytterst viktig och hos seriösa mäklare finns denna information på deras sajt.

Leave a Reply