Binära optioner i Sverige och på svenska

svflagga

Många undrar vad just binära optioner är och hur det går till när man handlar med binäraoptioner. För andra  är det viktigt att både få information på svenska men även hitta en mäklare som har översatt sin plattform till svenska. Mäklare har börjat inse att om man vill förenkla handel med binära optioner ytterligare för svenska kunder så är nästa steg at fullt lokalisera sig för Sverige.

 Här är nätets bästa svenska mäklare för binära optioner just nu

Mäklare Svensk Favorit Registrera
bdswiss2 Läs mer  besok-maklare

Fortfarande är marknaden för binära optioner ganska liten i Sverige, och därför har inte tillräckligt med mäklare siktat in sig på Sverige som en marknad. Det håller på att förändras och allt fler mäklare satsar nu på att ha en plattform som fullt stödjer det svenska språket. Detta innebär att både mäklarens sajt innehåll och själv trading plattformen är tillgänglig på svenska

Svensk kundsupport

Trots att vissa mäklare valt att anpassa sin webbsida för Sverige så kan det vara så att kundsupporten fortfarande inte är på svenska och så även själv telefonnumret. Vanligtvis hittar du informationen på sajten ganska fort om där finns ett nummer till Sverige. Finns det inte det så förslår jag att ni använder er utav mejl eller chatfunktion för att komma i kontakt med en account manager, detta för att inte betala extra telefon kostnader. Men självklart, om det är kritiskt så är det bara att ringa.

Trading

Trots att allt är anpassat till svenska så är det inte alltid så att mäklare erbjuder binära optioner från svenska marknaden.

Dvs.  Aktieindex är populärt bland traders men svenska aktie index lyser fortfarande med sin frånvaro. År det så populäriteten ökar och då även efterfrågan så ka man göra en förfrågan hos sin mäklare. Detta är något som BBinary erbjuder sina kunder på sin sajt.

Även när det gäller valutahandel så är det självklart handel med de vanligaste valutarna man gör. Dvs.EUR/USD/JPY/AUS/CAD etc.

Vilken mäklare är populära bland svenskar just nu?

Just nu verkar det som att BDswiss som verkligen dominerar bland mäklare inom binära optioner i Sverige. En av anledningarna är att de har lokaliserat hela sin sajt och plattform till svenska och inte bara det, det finns även ett svensk telefonnummer för att kontakta supporten. Detta är en ganska ny tjänst hos BDSwiss och väldigt uppskattad, för det är ett tekcen på en ny standard inom binära optioner i Sverige.

 

Leave a Reply