Svartlista

Trots att vi här hos BinäraOptioner.nu marknadsför binäraoptioner dit man vänder sig för att handla så ska man även känna till att vi tar denna branschen väldigt seriöst.
Likt många andra branscher så finns även en del “rötägg”, eller “svarta får”, inom binära optioner. Vi vill försäkra dig som besökare och handlare om att vi endast förmedlar de företag som jobbar lagligt och har de rätta tillstånden och licenserna för att kunna erbjuda tjänsten.

Om man är lite insatt i handel med aktier, valutor eller binära optioner, så har man säkert läst en artikel som Privata Affärer gav ut för inte så längesen. Denna artikeln går rakt på sak och varnar allmänheten om de oseriösa aktörerna vilket vi tycker är mycket bra.
Att handla hos lagliga företag är redan det en stor risk då det handlar om riktiga pengar men att sen bli lurad av företag som inte håller vad dom lovat, eller inte betalar ut de vinster man lyckats införskaffa, eller helt enkelt inte har tillstånd att ens erbjuda tjänsten är under all kritik och borde stoppas direkt.

På grund av detta ojusta spel som de “svarta fåren” spelar beslutade vi oss för att dela med oss av informationen vi fått på de binära optioner nätverk som man ska hållas sig undan från.
Här under kan du se 223 hemsidor som inte håller vad dom påstår och vi lovar att lägga till fler företag, eller mäklare som dom även kallas, så fort vi får nys om någon ny.

Bilden nedan är tagen från AMF-France hemsida och publicerades den 4e mars 2015. Under bilden kan du se att lagt till ännu en mäklare som inte är att lita på.

Hela listan

Klicka på bilden för att se hela listan

svartlistade-binära-nätverk

Det kan vara enkelt att lura folk nu för tiden online, men det är också lika enkelt att avslöja ett ruttet företag som ej går att lita på, och oftast sprids ryktet som en löpeld.
När man investerar pengar ska man alltid vara försiktig, oavsett om det handlar om 100 kr eller 1000 euros, man vet aldrig vem som sitter på mottagsidan, om man inte har en mellanhand som har koll på läget och som folk kan lita på. Något som vi hoppas på att bli för både dig och hela den svenska marknaden.

Ärlighet varar alltid längst!