Optionyard

rsz_optionyardlogga

Trots att OptionYard lanserades så sent som under slutet av 2012 så är det tydligt att det här är en plattform för optionstrading som fungerar väl och som bygger på stor erfarenhet av handel med binära optioner.

Många menar att det här är den allra bästa optionsmäklare som finns på nätet och det kan nog stämma i flera avseenden. Med OptionYard så kan man komma igång med trading via en vanlig dator såväl som via mobilen vilket gör det mycket enkelt och smidigt att syssla med de binära optionerna som en lukrativ hobby.

knapp

Information om tradingplattformen

Den som vill börja handla med binära optioner online kan hos OptionYard välja mellan 4 olika kontotyper. Dessa har namnen Vanligt, Premium, VIP och Elit. Ju mer man sätter in för att investera i valutor, index och aktier med, ju högre nivå får man på sitt konto. Ju högre nivå, desto bättre erbjudanden. Man kan förstås börja med ett enklare konto för att sedan stiga i grad. De handelsalternativ som finns är Digital, Touch, One Touch, Range och 60 sekunder så utbudet är varierat och passande för olika typer av traders. Oavsett vilken typ av konto som man väljer så får man en e-bok som är en mycket bra guide och hjälp för smart trading. Sajten har en tydlig layout som är enkel att förstå och som gör att man snabbt finner de valutagrupper, index, varor eller aktier som man vill satsa på.

Fördelar med denna mäklare

Förutom att OptionYard har 5 olika typer av handel med binära optioner så ger man en rad olika verktyg för att hjälpa traders att tjäna mer på sina investeringar. Man kan till exempel välja auto-trading vilket innebär att handeln kan utföras automatiskt, det finns även funktioner som kan dubbla vinster eller ge försäkring då man har satsat på fel resultat. Sajten ger också hjälp med analyser och aktuell information så att man lättare kan fatta rätt beslut. En stor fördel är förstås att man kan välja svenska som språk och få all information på svenska. Språket är tydligt även vad gäller det grafiska. Varje handel har enkla knappar för upp eller ner samt en graf som visar hur värdeutvecklingen för varan, valutan eller tillgången ser ut.

Kundservice

Supporten är öppen mellan klockan 8.00 och 21.00. Det finns inget svenskt nummer att ringa men man kan mejla för att på så vis få svar på svenska. Det finns även en live chatt funktion som kan vara ett bra alternativ då man behöver snabba svar på frågor och eventuella problem.

knapp