Option 888

logo-192x77Option888 är den främsta handelsplattform för optioner som riktar sig till både investerare och handlare. Det ägs och drivs av Altair Entertainment NV och är licensierat av Curacao eGaming, samt av LGA i Malta. Du kan handla på ett komplett sortiment av tillgångar som innefattar aktier, valutapar, råvaror och index på optionsmarknaden. Option888 använder de mest avancerade säkerhetsprotokoll för att se till att din personliga information är säker och att alla finansiella transaktioner är säkra.

knapp

Plattform

Handelsplattformen på Option888 fungerar helt online med ett enkelt och användarvänligt gränssnitt. Du kan använda dig av tre olika typer av binär handel. Digital handel innebär att du bestämmer huruvida priset på en tillgång kommer att röra sig över eller under ett förutbestämt lösenpris vid tidpunkten för utgången. In Touch handel, måste du förutse om en tillgång kommer att beröra en viss nivå innan tiden löper ut. Utdelningen i ”Touch” är vanligtvis mellan 75% och 89%. I Range trading skall du förutsäga om en tillgång kommer att upphöra inom ett förutbestämt tidsbegränsning. Utdelningen på ”Range” är vanligtvis mellan 65% – 81%. Option888 erbjuder innovativa verktyg. ”Close” tillåter dig att i förväg stänga din option medans med Extend kan du automatiskt förlänga tiden för utgången. På Option888 kan du handla på alla blue chip-aktier. Råvarumarknaderna inkluderar guld, råolja, koppar, silver, socker och kaffe. Det finns över 20 valutapar tillgängliga för handel. Du kan också handla Bitcoin / USD par. Option888 erbjuder alla stora börsindex som Dow Jones,Nasdaq, FTSE och Nikkei.

Kundtjänst

Optionshandel är en global aktivitet och Option888 har kunder från hela världen. Option888 erbjuder flerspråkig kundsupport inklusive Svenska, Norska, Danska, Finska, Engelska, Franska, och Tyska. Kundsupport kan kontaktas genom live-supporten på hemsidan eller skicka frågor via e-post till support@option888.com. Om du heller önskar att få hjälp per telefon, så är detta också inga problem! Men innan du gör att det är lämpligt att läsa FAQ sektionen och snabbguiden där svar på vanliga frågor finns.

Insättnings & Uttagsmetoder

Du kan handla på Options888 i följande valutor: USD, EUR, GBP, SEK, NOK och DKK. De vanligaste insättningsalternativen är kreditkort och banköverföringar. Alternativa betalningsmetoder inkluderar Skrill, SoFort, ideal, Paysafecard och Trustly. Uttag kan begäras via kreditkort, banköverföring eller check betalning. Minsta insättning är $ / € 250 och det maximala insättning är $ / € 1000. Minsta handelsbelopp är $ / € 10 och det maximala handelseloppet är $ / € 1000. Minsta handelsbelopp har avsikt hållts ner så att nya aktörer kan skaffa sig erfarenhet med minimal risk. Notera att alla uttag hos Option888 som görs innan 18:00, godkänns och behandlas samma dag!

Bonusar

Option888 erbjuder bonusar och erbjudanden för att öka värdet på din handesupplevelse. Nya handlare får ett attraktivt bonuserbjudande på sin första insättning. Bonusen är 100% av insättningen upp till maximalt $ / € 888 och minsta insättning på $ / € 500.

Slutsats

Option888 erbjuder inte en omfattande, flexibel och säker binär optionshandel, men också en användarvänlig process. Det är den idealiska webbplatsen för nya handlare med lätt att förstå all hjälpmedel. På Option888 kommer du att bli bortskämd med valmöjligheter oavsett om det är i handel med optioner, val av tillgångar eller med betalningsmetoder. Kundsupporten kommer sällan behövas, men den är alltid till hands för att hjälpa till på ett snabbt, artig och effektivt sätt.

knapp