Iq Option

iqoption

En relativt ny aktör på den svenska marknaden för binära optioner är mäklaren Iq Option. På den internationella marknaden för binära optioner har Iq Option högt anseende, och för att göra det extra bekvämt för svenska traders ha

r hela handelsplattformen översatts till svenska. Vill du veta mer om IQ option då kan vi rekommendera att ni läser vår recension, som går igenom det mesta som Iq Option har att erbjuda.

besok-maklare

Iq Option handelsplattform

Iq Option har utvecklat en egen handels plattform av mycket högstandard. Dessutom är Iq Option EU-reglerat med licens från Cypern.  (Cysec) Med hjälp av deras demokonto, som du öppna upp, behöver du inte riskera något kapital innan du känner dig tillräckligt varm i kläderna. För er som gillar att handla via mobilen så har Iq Option en mobil app som går att ladda ner bland annat i App store.

Handelsmöjligheter

Iq Option gillar att utmärka sig på flera olika sätt, och en av de största skillnaderna är att här är alla sorters traders välkomna, stora som små. Här kan man till exempel göra en insättning så liten som tio dollar. När du väl gjort en insättning kan du enkelt välja mellan de olika handelsmöjligheterna. När det gäller råvaror så kan man endast handla med guld men vi antar att utbudet kommer att växa efterhand. Handel med valutor är en av de större kategorierna hos Iq Option, med hela 22 olika valutapar, och naturligtvis finns EUR/USD med. När det gäller aktieindex, så har du hela 6 olika index att välja emellan. Till exempel:  Dow Jones och Nasdaq 100.  Den helt klart största kategorin för handel med binära optioner är aktier. Totalt erbjuder Iq Option 50 olika aktier. Storfavoriter som Facebook, Google och Microsoft finns listade. Med andra ord Iq Option och mycket att erbjuda, och för en insättning så liten som 10 dollar, kan nästan vemsomhelst ge det ett försök.

Insättningar

Att sätta in pengar hos Iq Option, är ingen större svårighet, och trots att det kanske inte riktigt syns på sidan, så kan v berätta att det går hur bra som helst att göra en insättning hos Iq Option med hjälp utav e-plånböckerna Skrill och Neteller. Har du inget konto hos dessa, så går det lika bra att göra en insättning med ditt eget kreditkort. Både Visa och Mastercard välkomnas. Flera insättning och uttagsmetoder är tillgängliga, logga in på sajten för att se hela listan.

besok-maklare

Support

Skulle du behöva hjälp med din handel, så kan du komma i kontakt med Iq Option på flera olika sätt.  De vanligaste frågorna finns besvarade i deras FAQ sida. Denna sida är dock fortfarande på engelska. Det går också att kontakta dem via kontakt formuläret på deras kontaktsida, var bara noggrann, med att välja rätt titel på mejlet, så att du kommer i kontakt med rätt person.

Sammanfattning

Iq Option är en uppfriskande plattform för handel med binära optioner, och skiljer sig en hel del från andra mäklare. Med många olika handelsinstrument, som kan hjälpa dig göra rätt beslut så är Iq Option verkligen ett alternativ.