Interactive Option

Idag kan nästan vem som helst sätta upp en webbsida och bli mäklare för binära optioner.

interactive

Utbudet är stort och därför gäller det att ha koll på de mäklare som är pålitliga. För dig som handlar med binära optioner är det viktigt att du vänder dig till reglerade/licensierade mäklare. Interactive Option är ett bra exempel på en reglerad mäklare. Interactive Options har nämligen licens från Cyperns Securities and Exchange Commission (CIF Licensnummer 225/14) vilket innebär att du som EU medborgare kan handla med binära optioner.

knapp

Interactive Option handelsplattform

Sajten har ett väldigt snyggt och modernt gränssnitt och det är enkelt att navigera sig på sajten. Som många andra online mäklare av binära optioner så har Interactive Option hämtat sin handelsplattform från SpotOption. Detta innebär med andra ord att Interactive Option inte använder sig av egen teknologi, utan istället en sk. white label av världens ledande leverantör av handelsplattformar inom handel med binära optioner.
Nackdelen med sajten är att den fortfarande inte har översatts till svenska.

Handelsmöjligheter

Med teknologi från SpotOption, så kan man handla inom det mesta och med det mesta. Du hittar både sk. longterm optioner och vad de kallar Turbo, och som ni säkert förstår från namnet så innebär det att det rör sig om sekunder och få minuter istället för timmar eller dagar.

Insättningar

För att hitta all information om insättningsmetoder och allt annat som krävs, skrolla då längst ner på sajten och klicka på länken deposit option. Här får du ta del av en utförlig guide om vad som krävs för att du ska komma igång med din handel. Du kommer bl.a. behöva skicka in en kopia av ditt ID innan du kan komma igång. Insättningar kan du göra med Skrill, banköverföring eller kreditkort.

Uttag

Lika tydligt som deposit policy hittar du även deras withdrawal policy. Kom ihåg att du läsa igenom dessa innan du gör en insättning så att du har full koll på mäklarens villkor för uttag. Du kan ta ut pengar via skrill, kreditkort eller genom banköverföring. Märk väl att det tillkommer en kostnad när du gör uttag.

Support

Eftersom sajten inte existerar på svenska så finns där i dagsläget ingen support på svenska. Det får helt enkelt bli på engelska istället. Nummer till supporten hittar du tydligt på deras sida.

knapp