Eztrader

eztraderDen som vill ha en sajt för binära optioner där det känns lätt att handla bör se närmre på EZTrader som har som mål att fungera som en riktigt bra och enkel optionsmäklare. Det här får man allt säga att de lyckas bra med för det är välkänt att många andra tradingsajter har kopierat deras koncept och layout. EZTrader drivs och ägs sedan 2008 av WGW Services och det här är en seriös sajt som du kan lita på. Du får hjälp på svenska och det finns en rad olika tillgångar och valutor att satsa på. Om du är duktig och väl informerad så finns det en hel del pengar att hämta via EZtrader.

besok-maklare

Variation och layout

Layouten på sajten är dynamisk men ändå väl strukturerad. Du får den mesta informationen på svenska och det är särskilt bra för nybörjare som behöver läsa på för att fatta rätt beslut om typ av handel och typ av satsning. Det finns en hel del olika tillgångar att handla med. Du kan säga upp eller ner på saker som valutapar, silver, guld, olja, index och så givetvis aktier. Om du tror att du vet vad som kommer att hända med värdet på Googles aktier så kan du satsa på detta hos EZTrader.

Specialiteter

Det som är EZTraders största specialitet är just enkelheten och att man har tagit fram ett optionshandelssystem som gör det möjligt att lägga väldigt små satsningar. Det här är ju perfekt för den som just kommer igång med binära optioner och som inte vågar sätta så stora belopp. Du kommer också att kunna handla via mobilen vilket är en fördel för väldigt många. Här finns 60-sekunders trading om du är intresserad av snabba affärer såväl som de klassiska handelsalternativen.

Vinst

Vad gäller utbetalningar så ligger vinstprocenten för det mesta omkring 75% men man kan komma bra mycket högre än så. Det erbjuds även så mycket som 95% men det gäller att komma in i handeln och att få lite erfarenhet för att kunna handla med de bästa vinstutsikterna. Dra nytta av det utbildningscentrum som finns på plats för att lära dig mer och lyckas bättre med dina satsningar.

Support

Om du vill ha svensk support så ska du fylla i det kontaktformulär som finns på EZTraders hemsida. Du anger din fråga och din email och svaren kommer snabbt. Hos EZ så gör man verkligen sitt bästa för att du ska uppleva ett stöd och en stor säkerhet då du satsar på binära optioner, och man är noga med att belysa att det finns en riskfaktor i detta som innebär att man även kan komma att förlora pengar på handeln.

besok-maklare