Bitcoins

I denna artikel kommer vi inte att fokusera på vilka mäklare som låter en köpa call eller put bitcoinsoptioner på bitcoin värde utan vilka mäklare som erbjuder bitcoin som betalninsgmetod. Har du själv bitcoins och möjligtvis vill betala med dessa när du handlar med binära optioner, så är det inte helt lätt att hitta en mäklare som accepterar bitocoins. Många är fortfarande försiktiga med att använda sig utav bitcoins, eftersom vissa anser att det är för riskabelt, både lagligt i vissa länder men också valutans egentliga värde. Så innan vi tar en titt på var man kan betala med bitcoins för sin handel, så tänkte jag att det kunde passa bra med en kort introduktion till bitcoins. 

Bitcoin är en relativt ny valuta som lanserades så sent som 2009.  Den digitala valutans grundare är Satoshi Nakamoto. Enligt Wikipedia så är detta inte grundarens riktiga namn utan en sk. pseudonym.  Bitcoins är krypterade och skapades med tanken att man ska kunna göra betalningar anonymt över internet utan att en tredje part, som till exempel en bank är involverad i transaktionen.  Vill ni fördjupa er inom ämnet så finns det åtskilliga artiklar på nätet, som beskriver in på djupet hur man till verkar bitcoins och var man kan använda dessa.

Är det så att du äger bitcoins och vill dessutom använda dem hos en mäklare av binära optioner då har du kommit helt rätt. Alternativen är få, men mäklaren Bitplutos.com accepterar bitcoins. Det är nog inte många som känner till Bitplutos.com och det finns nog flera anledningar till varför. 1. Bigplutos, finns tyvärr inte på svenska ännu, 2. Bigplutos är en relativt ny mäklare. Men om ni har handlat binära optioner tidigare så känner ni säkert igen plattformen eftersom de använder sig utav marknadens mest populära tradingplattform, nämligen Spotoption.

Vad som gör Bitplutos speciellt är att du kan handla med bitcoins, och det är helt anonymt. bitplutoslogo Aktier, Råvaror, Valutor och aktieindex finns listat hos Bitplutos, och man kan tjäna upp till 85% på en enda option.  Även om du själv inte äger Bitcoins så erbjuder Bigplutos lösningar till detta. Man öppnar ett konto och gör en insättning, efter det kan du välja att omvandla din insättning till bitcoins och Bigplutos öppnar en sk. Bitcoin wallet åt dig. 

Bitplutos är ett självklart alternativ för den som vill handla binära optioner med Bitcoins idag. Så fort vi upptäcker nya mäklare som erbjuder bitcoins så kommer vi att lägga till dem här. Förhoppningsvis så kommer det bli nätets största samlingssida för binära optioner med bitcoins.