BinaryOptions360

b360Binaryoptions360.com är inte för de svaghjärtade, denna mäklare erbjuder alla klockor och visselpipor tillsammans med avacerad teknologi från SpotOption plattformen. Stortradern är inbjuden till att registrera sig till denna mäklare för en otrolig trading upplevelse som är utom denna världen. För tillfället har inte Binaryoptions360 någon licens och alltså inte reglerade, men enligt mäklaren, så ska de få licens vilken dag som helst.

Binaryoption360 handelsplattform

Alla traders får live och korrekta dataflöden 24 timmar om dagen, 5 dagar i veckan genom samarbetet med Reuters feeds. Detta hjälper traders förtroende och den goda handelsriktningen. Tillsammans med utgångsgrafer när som helst, kan traders med olika bakgrunder njuta av att gå med vinst genom denna mäklare. Existerande traders kan också få tillgång till deras högklassiga ”auto trader robot” och tillåter dig som trader att välja toppsignalleverantörer och automatiskt handla på plattformen.

Vill du träna upp din trading eller strategier? Inga problem, det uppmuntras faktiskt då dom erbjuder ett demokonto till alla existernade traders. Det betyder, ingen risk för dig och du riskerar inte att förlora några av dina pengar i onödan.

Handelsmöjligheter

Då dom erbjuder en premiumtjänst på en premium plattform kan alla traders dra fördel av flera extra belöningar. Som tex högre vinstutbetalningar på 20 av sina utvalda tillgångar. Minsta insättningsnivån varierar beroende på kontotyp. För ett standard konto är det $250 som gäller, silverkonto börjar på $1000, guld på $5000, VIP på $10 000 and kontot som är reserverat för avancerade traders är Platinum konton och en minsta insättning på $25 000+ krävs.
Alla traders har fördelen att tjäna på deras generösa utbetalning på 80% som är en av de mest betydande på marknaden. Traders kan också avnjuta de andra trading-belöningarna genom att använda sig av BinaryOptions360.com på Stora Forex par, bonus på 50%, personlig kontomanager, dagliga strategier och analyser, veckoliga strategisessioner, 1% cashback rabatter på alla volymer.

För Guld och Platinum medlemmar har dom lagt till cashback incitament varje månad som kan hjälpa traders för att maximera sitt tillgängliga kapital och chansen till att utöka sin investeringsportfolio. VIP investerare får all här ovan plus 10% av sin första investering tillbaka som ett tillagt värde.

Insättningar

Denna mäklare har och snabba och smidiga insättningar och garanterar samma dags uttag för alla traders. Man kan betala med föjande metoder: American Express, Visa och Mastercard
För de bästa erbjudandena och möjligheterna för en premium trader, varför ska man nöja sig

Support

För att enkelt komma i kontakt med mäklaren så rekommenderar vi att nu kontaktar dem via livechat på deras hemsida. Tyvärr har inte mäklaren en svenskspråkig version, ej heller någon svensk support. Är detta viktigt för er, tillsammans med att mäklaren är reglerad, då rekommenderar vi att ni provar en annan mäklare.