BDSwiss

Anledingen till att BDSwiss ligger etta på min lista bdswisslogoför rekommenderade mäklare är ganska enkel, och det är därför jag valt att skriva det i öppningsparagrafen för min recension av Banc De Swiss. Deras sajt har delvis blivit översatt till svenska, och alla de andra nordiska språken. Det är ganska ovanligt på marknaden för binära optioner att trada på svenska, men Banc De Swiss har verkligen tagit ett steg i rätt riktning, och jag kan bara hoppas att  flera mäklare kommer att följa BD Swiss fotspår.

knapp

BDswiss handelsplattform

Banc De Swiss använder sig utav en av marknadens ledande utvecklare för binära optioner, nämligen SpotOption. Alla kurser som presenteras på sajten är beräknade på senaste data levererad av Reuters.

Handelsmöjligheter

Hos BD Swiss finns det handelsmöjligheter med: Ledande Index, Aktier, Råvaror och Valutor. Efter att ha öppnat ett tradingkonto så kan du välja mellan 3 olika handelsaltenativ för binära optioner.

1. Binära optioner

2. Optionsbyggare (optionbuilder)

3. One touch (One touch optioner har speciella villkor, så jag rekommenderar att du ser över dem innan. En länk till T&C’s hitttar du längst ner på sajten under “regler för inlösen”

Insättning

Efter att ha registrerat ett konto för handel med binära optioner så måste man naturligtvis göra en insättning. För att komma igång så måste man göra en insättning på minst 100 EUR. Valutor om gäller för insättning är USD eller EUR. Vanligtvis så brukar första insättningsumman vara mycket högre hos andra mäklare.

Diverse betalningsmetoder erbjuds på sajten. Bland annat Visa/Mastercard , banköverföring och e-plånböckerna som många känner till sedan tidigare. (Skrill, UKash etc)

Uttag

Även här har det sats en gräns på minimum 100 EUR innan du kan utföra ett uttag. Att få pengarna till sitt konto kan ta mellan 2 till 7 dagar som det står skrivet på deras sajt.

Support

Tillskilland från många andra mäklare så har BDSwiss ett svenskt support nummer, men naturligtvis så erbjuds även Livechat på sajten. För nybörjre så finns det en bra guide “Education Center” som jag rekommenderar att titta på innan trading.

Sammanfattning

BDSwiss är bra på många olika sätt men det som gör at BDswiss är en utstickare i mängden  bland binäraoptioner mäklare, så är det at sajten översatts till svenska, svensk kundtjänstnummer erbjude och min. deposit på 100 EUR för nya kunder.

Jag önskar er lycka till med handeln.

knapp

Leave a Reply