BBinary

rsz_bbinarylogo

Banc De Binary även känt som som BBinary är en internationellt känd och seriös mäklare av binära optioner. Första intrycket när man går in på deras sida, är något rörig, och kunde ha gjorts lite mer stilren. Jag rekommenderar att ni klickar runt lite på sajten för att förstå alla tjänster som erbjuds av mäklaren.

knapp

En annan grej som kanske slår en när man ser loggan är varför ordet “banc” är skrivet med C och inte med K. (se även BDSwiss) Jag kan inte svara på frågan varför just denna mäklare använder C, men det är inte ovanligt bland finansiella institutioner som inte är banker  att använda sig av franska stavningen för att öka trovärdigheten. BBinary har tyvärr inte översatts till svenska eller något annat nordiskt språk, så även här får vi nöja oss med engelska.

Handelsplattform

BBinary använder sig av utav SpotOption som tradingplatform åt sina kunder. All market data kurser och prisnoteringar kommer direkt från världsledande Thomson Reuters.  Välj mellan 90 olika tillgånger att trada med. Aktier, Valutor, Ledande index, och råvaror.

Handelsmöjligheter

Vilka olika sorts konton kan för handel kan man då sätta upp hos BBinary? Här följer en kort genomgång.

1.Micro Silver – Ett baskonto som passar perfekt för nybörjare. Minsta möjliga insättning är 250USD och går upp till 2500USD

2. Standard Gold mellan 2500 USD till 5000USD. Här rekommenderar jag endast traders med kunskap och erfarenhet på området. Det erbjuds även en 100% insättningsbonus.

3. Personal Reserved Account – för de mest seriösa, här får du verkligen VIP service.

Insättningar

All vanliga betalningsmetoder på nätet tillhandahåller även denna mäklare. Dvs. Wire, Kreditkort, Skrill (Moneybookers) etc. Insättningarna är säkra, och går ganska enkelt till, efter at du registrerat och öppnat ett konto.

Uttag

Minst lika viktigt är att ha koll på uttag. För att undvika att bli missnöjd på något sätt är det en bra ide att ha läst igenom alla villkor för uttag. Tog du en bonus har du då uppfyllt omsättningskraven? Vet du vilka dokument som ska skickas in för att få göra ett uttag, etc. HAr d koll på detta så ska det inte vara några problem. På BBinarys hemsidan så beskriver dom klart och tydiligt hur du går tillväga för att göra ett uttag, och hur lång tid det tar, och vilka utebetalningsmetoder dom jobbar med.

Support

Banc De Binary håller gög standard på sin kundtjänst och möjligheten att komma i kontakt.Livechat dygnet runt, skype, email, telefon mm.

Är du osäker på om BBinary är för dig? Öppna då ett demokonto, prata med en account manager eller finansexpert för att värma upp dig innan du gör din första insättning.

Sammanfattning

Banc De Binary get ett bra och seriöst helhets intryck, det är hög nivå på  deras tjänster och utbudet av trading möjligheter är stort vilket gör att du har chansen att hitta något att satsa på som ligger dig närmre. Tex om du förerdrar aktier istället för valutor eller råvaror.

Även konto uppdelningen gör att här finns det plats åt alla sorts kunder, stora som små.

knapp

Leave a Reply