AnyOption

AnyoptionAnyOption är en ledande mäklare av binära optioner, och som har varit med länge in branschen. AnyOption har vuxit de senaste åren med tusentals kunder från hela världen, och med sin ökade popularitet i Sverige har deras webbsida och mjukvara översätts till svenska för att möta det ökande antalet svenska kunder

besok-maklare

Handelsplattform

Anyoptions handelsplattform för binära optioner är välgjord och man har möjligheten att handla med det mesta. Plattformen är enkel och ytterst användarvänlig och vilket gör det möjligt att handla mycket och dessutom ganska snabbt. Plattformen passa både traders med erfarenhet och nybörjare. Skulle det vara svårt att komma igång så finns Anyoptions professionella team till hands 24 timmar om dygnet. Plattformen är fullt kompatibel med mobilenheter och självklart så har Anyoption licens och är fullt reglerat.

Handelsmöjligheter

Här kan välja bland hundratals olika tillgångar. Från kända aktie marknader runt om i världen till råvaror och valuta. Varför inte handla optioner i något av jätte företagen Facebook eller Apple? Hos Anyoption är det fullt möjligt. Anyoption har öppet dygnet runt och trots att marknaden stängt för dagen så kan man fortfarande handla utan problem. Det går snabbt och sätta upp ett konto och det är helt gratis.

Unikhandel med Anyoption

Alla Anyoptions kunder erbjuds att använda handelsredskapet Option+. Med Option+ har du helt enkelt möjligheten att sälja tillbaka dina optioner närsomhelst även endast några sekunder efter att du gjort ett köp. Man behöver alltså inte vänta in förfallotiden, och ser man att man är på väg att förlora, så kan man sälja tillbaka optionerna med Option+

  • “Profit line” specialfunktion: Detta är ett visuellt handelsverktyg som möjliggör att du kan se vinsterna från de investeringar du har gjort i realtid och i tabeller, plus tillgångens upp- och nedgång i en live marknad.
  • “Roll forward”: Ännu en funktion där du kan kontrollera dina risker. Skulle det vara så att du inte har några pengar kvar innan utgångsdatumet har du möjlighet att flytta fram utgångsdatumet till nästkommande utgångsdatum. Detta sker dock endast under vissa omständigheter och mot en liten avgift. Alla andra villkor kvarstår som dom är: optionens kostnad, typer (put eller call) och återbetalningsnivån.
  • Ta vinst: Skulle du lyckas tjäna pengar innan optionens utgångsdatumet kan du omedelbart ta ut dina vinster på den specifika optionen. Även detta sker endast under vissa omständigheter och mot en liten avgift. Din garanterade vinstnivå kvarstår oavsett det faktiska priset vid utgångsdatumet.

Fördelar att handla via Anyoption

Fasta utbetalningar och lönsamhet: Vinster och förluster är inte kopplade till skillnader i priset när man handlar med binära optioner, utan endast till förändringen av riktningen. Du får 65 till 71% vinst om ditt antagande var rätt oavsett hur lite, eller hur mycket, den underliggande tillgången har rört sig till din fördel.

Enkelhet: Du behöver inte vara en expert på en specifik tillgång eller potentiella prisförändringar då allt du behöver göra är att förutspå riktningen som tillgången kan tänkas ta. Med tanke på att alla optioner redan har förutbestämda utgångsdatum så behöver man inte ens hålla koll på dom efter köpet.

Låg insatskostnad: Lyckligtvis behöver man inte vara rik för att kunna starta med optionhandel. Du bestämmer helt själv hur mycket du vill investera, nästan i alla fall, från 25$, drygt 215 kr. Vill man sen investera ännu större summor så är det inga problem, bara det är på andra tillgångar så kan man göra detta samtidigt.

Handel 24/7: Plattformen som Anyoption använder sig av ger dig tillgång till internationella marknader så fort dom är öppna, oavsett var du bor. Det finns 100-tals underliggande tillgångar att välja mellan som t.ex. aktier, valutor och handelsvaror.

Tillgänglighet: När man handlar med binära optioner så måste man känna till att man inte köper själva tillgången, utan man köper ett kontrakt, något som öppnar upp handeln för dig på ett sätt som annars inte skulle varit tillgänglig.

Kontrollerad risk: Man får alltid reda på hur mycket man riskerar att förlora på en option innan man gör köpet och skulle det vara så att en option går ut och du inte tjänat något kommer du oavsett få tillbaka 15% av din investering.

Betalningsmetoder och kundservice

Betalningsmetoderna som Anyoption använder sig av är både snabba och säkra. Du som handlare kan göra insättningar och uttag genom kreditkort, banköverföring och genom flera inhemska metoder. Får man problem, kan man snabbt kontakta Anyoption kundservice via livechat på sidan, eller be om en callback på telefon.

besok-maklare