365Trading

365trading365Trading har funnits några år på marknaden redan och tro det eller ej, den skandinaviska och tyska marknaden är faktiskt dit dom vänder sig mot främst. Dom erbjuder oss svenskar en helt svensköversatt plattform OCH en svensk support som finns till vårt förfogande.
När vi letar efter pålitliga mäklare så är det viktigt för oss att dom har en licens, vilket faktiskt 365Trading har. Dom är EU regulera av Cysec.

besok-maklare

Med tanke på att dom har flera års erfarenhet och är en pålitlig mäklare så kan man känna sig trygg att registrera sig och börja trada hos dom. Dessutom erbjuder dom en relativt låg första insättningssumma på endast €100.

Några fördelar som dom själva ”skryter” med är faktiskt inte något man kan sopa under mattan direkt.

Fördelar:

  • €100 minimum insättning

  • Utbetalningar inom 24 timmar

  • Minsta trade summa €5

  • Demokonto utan krav på insättning

  • 100% bonus till alla kunder

  • Valutor – euros, GBP och USD

  • Språk: Svenska, Danska, Norska, Engelska, Spanska, Tyska, Franska och Holländska

  • Stark handelsplattform med hög kvalitet och bra grafiska inslag

365 handelsplattform

Med en egenutvecklad handelsplattform så skiljer sig 365Trading från mängden av binära options mäklare. Den är snygg, pålitlig och användarvänlig. Den har visat sig vara perfekt med den konstanta öppenhet när det kommer till prissättning och en innovativ teknologi.
Alla kurser som presnteras i den binära optionsplattformen kommer direkt från Reuters.

Med tanke på att dom använder sig av en egenutvecklad handelsplattform så uppdaterar dom den konstant med nya funktioner för att göra det enklare och bättre för oss som traders.

Handelsmöjligheter

Just med tanke på att 365Trading alltid försöker hålla kunden i centrum så har dom tagit beslutet att hålla det binära optioner-utbudet till grunderna, så vi slipper bli förvirrade eller frustrerade.
Som de flesta andra så erbjuds man som trader vanliga hög-/lågoption och kortsiktig option, vilka är de absolut populäraste handelsverktygen.
Kortsiktiga optioner – Man erbjuds 4 olika varianter med olika upphörandetider:
- 1 minut
- 2 minuter
- 5 minuter
-10 minuter
Standard hög/låg – Även här finns det 4 upphörande tider:
- 15 minuter
- 30 minuter
- 60 minuter
- 24 timmar

Som trader har man även tillgång till en komplett tillgångslista med över 100 råvaror, index, valutapar och aktier, så man kommer troligtvis aldrig känna att något saknas.

365Trading Utbildning

Den binära optionsmäklaren erbjuder en förstaklassig utbildning för de personer som kanske skulle känna att dom antingen behöver uppdatera sina kunskaper eller helt enkelt lära sig allt från start.

Man erbjuds lärorika e-böcker och videotutorials med både tekniska och övergripliga råd för att hjälpa oss som handlar och kunna nå en nivå där man får ut maxvinst.

besok-maklare

Kundservice

365trading strävar konstant efter att ha 100% nöjda kunder och för att lyckas med detta har dom gjort en del förbättringar för att kunna möta allas behov.
Man kan nå supporten alla vardagar mellan 9.00 och 17.00 över telefon. Men man kan alltid nå dom, oavsett dag eller tid, genom email. Så man ska inte känna att man står där utan hjälp och support bara för att det är kväll eller helg.
Inte nog med det utan för korta snabba frågor så finns även en online chatt tillgänglig.

Glöm heller inte att supporten finns tillgänglig på svenska!!

Insättningbonus

365Trading erbjuder alla nya kunder som ska göra sin första insättning för att kunna trada binära optioner 100% insättningsbonus upp till €5000.
Med en sån bra matchningsbonus så kan nybörjare få bra med hjälp för att komma igång.

Sammanfattning

Vi vill helt klart rekommendera 365Trading som en superb plattform både för nybörjare och “veteraner”. Man hittar allt man behöver för att handla med binära optioner plus både hemsida och supprten är på svenska, vilket man inte hittar överallt.
Sen kan man heller inte sticka under stolen med att man möts av en mycket trevlig och bra insättningsbonus på 100% upp till €5000 och för alla nybörjare så är €100 minsta insättning väldigt lågt. Helt klart en binära optioner mäklare som man måste ta en närmare titt på.