10trade

Capture10trade har tagit den binäraoptionsvärlden med storm sen dom lanserades 2014. En av huvudfaktorerna till varför så många gillar klienten beror på den säkerhet som plattformen erbjuder, dom är en av få binära mäklare online som är licensierade och reglerade av CySEC. Med utbetalningar på upp till 81 % på lyckade trades gör detta 10trade till en av de mest lukrativa plattformarna på marknaden. Kunder kan dessutom kontinuerligt avancera sina tradingkunskaper med 10trades avancerade utbildningsakademi. 10trade erbjuder sin binära options plattform på 12 olika språk men tyvärr ännu ej på svenska. Något som dom har lovat är på gång.

knapp

Säker trading

Säkerheten som erbjuds av 10trade är mycket viktig för oss traders som kan tänkas vara oroliga över sina tillgångar online. Licens från ”Cyprus Securities and Exchange Commission” (CySEC) betyder att vi kunder kan göra trades med kunskapen att våra intressen är i säkert beskydd. CySECs uppdrag är, som ett oberoende organ, att övervaka marknaden för att säkerställa EUs marknadsregleringar. Binära trading plattformar som får licens från CySEC måste följa strikta marknadskriterier och garantera att du endast får service från en säker och pålitlig binära options mäklare.

Tillgångar

Med en utbetalningsnivå på 81 % så erbjuder 10trade en av de högsta avkastningarna på lyckade trade i branschen. Trades är varierande och mycket engagerande med över 200 underliggande tillgångar för oss kunder att välja mellan. Dessa inkluderar stora varumärken så som Facebook, Yahoo och MasterCard. Med många alternativ så innebär det att vi som 10trade kunder har möjlighet att välja vår egen takt och vår egen tradingstil. Från blixtsnabba 60 sekunders optioner till långtidstrades som kan ligga över flera månader, du bestämmer själv. Vi kunder har även möjlighet att köpa och sälja exotiska binära optioner som vanligtvis inte är tillgängliga på standard plattformar. ”Ladder” och ”One Touch” alternativ erbjuder en varierad och medryckande trading upplevelse för de kunder som letar efter mer stimulerande alternativ inom binära optioner.

Kontopaket

Med 5 olika kontopaket att välja mellan så är din erfarenhetsnivå eller ditt kontosaldo aldrig ett hinder för att kunna ta del av binära options trading. Den minsta investeringen som behövs för att öppna ett Start-konto är 1 000 EUR. Detta inkluderar tillgång till plattformens grundläggande funktioner utöver dagliga marknadsöversikter. Mer avancerade kontotyper gers så klart fler förmåner, inklusive VIP-pass till utbildningsakademin, gratis konsultation med marknadsanalytiker och express och samma-dag-utbetalning. Kunder hos 10trade är berättigade till en bonus på sin första insättning, som sträcker sig från 10 % till 100 % beroende på det valda kontopaketet.

Insättningar

För att börja sin trading, krävs en minsta investering på 200 USD och denna kan enkelt sättas in på ditt online konto via kreditkort, debetkort eller banköverföring. När man för över pengar online är säkerheten alltid första oron. Av denna anledning har 10trade tagit flera olika säkerhetsåtgärder så som en identifiering autentiseringsprocess och SSL kryptering av kreditkort för att säkerställa att din personliga data alltid är skyddad.

Kundservice and utbildning

10trades utbildningscenter (Educational Center) är den ideala resursen för traders som letar efter att få ytterligare kunskap om den binäraoptionsvärlden. Allt en trader kan tänkas behöva för att finslipa sin marknadsstrategi finns inom räckhåll, inklusive en övergripande e-Bok, informativa online webinars och regelbundna videokurser. För expertvägledning och oöverträffad kundsupport finns 10trades representanter tillgängliga 24/7 för att svara på dina frågor och funderingar. Hjälp kan fås över telefon, email eller genom live chatt på 10 internationella språk.

Sammanfattning

För en enastående upplevelse med binära optioner vänd dig till 10trade för alla dina online trading behov. Man erbjuds en makalös utbildningsservice, 24/7 kundservice, en uppsjö av tillgångar att köpa och sälja och massor med olika metoder att använda sig av. 10trade är definitivt en an de bästa plattformarna för kundnöjdhet.

knapp